Over ons

Welkom op de site van onze praktijk. Wij zijn een kleinschalige gezelschapsdierenpraktijk in het hart van peeldorp Meijel. Met een team van drie dierenartsen en vier paraveterinaire assistentes geven wij persoonlijke en deskundige diergeneeskundige hulp aan uw hond, kat, konijn, cavia of vogel/duif. Aangezien wij met een relatief klein team werken krijgt u altijd een vertrouwd gezicht te zien. Persoonlijk contact en een realistische benadering in de behandeling van uw huisdier staat bij ons voorop. Uw huisdier is een deel van het gezin geworden, het heeft recht op alle goede zorg en kennis die er te verkrijgen is, daar willen wij bij helpen.

Wij bieden uw huisdier een totaalpakket van consult bij ziekte of ongeval, vaccinaties, chirurgie met gasnarcose en hartbewaking, bloedonderzoek, mogelijkheid tot röntgenfoto’s, echografie, balieverkoop van teken-, vlooien- en wormmiddelen, (dieet)voeders , (onderhouds)medicijnen en verzorgingsproducten.

Heeft u vragen omtrent de verzorging of gezondheid van uw huisdier, dan kunt u altijd contact met ons opnemen: telefonisch of via e-mail.