Inge Pieters-Fitters dierenarts en eigenaar

Geboren 16-05-1964 in Vlijmen (NB). Middelbare schooltijd in Den Bosch, het atheneum van het Sint-Janslyceum, daarna ingeloot voor diergeneeskunde in Utrecht. Na een erg leuke, afwisselende en soms zware studietijd haalde ik mijn dierenartsdiploma en ben ik in 1992 mijn man René gevolgd naar Limburg, waar hij al een baan als dierenarts had.
Na jaren in loondienst gewerkt te hebben heb ik na de geboorte van onze twee dochters Britt en Lyann de keuze gemaakt om met een eigen praktijk van start te gaan. 
Vanaf 2001 begon ik met behulp van twee assistentes (waarbij Cindie) mijn eigen gezelschapsdieren praktijk in Meijel. Langzaam maar zeker kwamen we plaats tekort in ons praktijkpand en in 2006 vond een uitbreiding van de praktijk plaats.
Ons team bestaat tegenwoordig uit zeven personen en ons klantenbestand groeit nog steeds gestaag. Ik ben blij met de keuze die ik toen gemaakt heb en geniet iedere dag van alle bezigheden die het hebben van een eigen praktijk met zich meebrengt.
Andere hobby’s: tennissen (competitie en toernooien), saxofoon blazen bij joekskapel Paaf Aaf , fitnessen, met mooi weer met mijn wielrenfiets op pad, of op onze ijslander Mist de bossen in van het Leudal.
Thuis is het een beestenboel: onze boomer Fluffie, onze kat Tijger, vijf geiten, een shetlander en een ijslander, meerdere kanaries, en meerdere kippen die buiten rond scharrelen.

An Maes, dierenarts

Mijn naam is An Maes. Geboren in Gent, op 12 september 1978. Op mijn 17e ben ik aan mijn studie begonnen aan de Gentse universiteit en na 6 jaar hard werken heb ik in juni 2002 mijn diploma ontvangen.
Ik woon in Grashoek samen met mijn vriend Wouter. In oktober 2014 is ons zoontje Matthijs geboren en in 2016 ons dochtertje Nienke.
Ik startte in januari 2008 als tweede dierenarts bij Dierenartspraktijk Meijel, waar ik in 2012 mijn tweedehands hond Diesel heb meegenomen. Diesel werd aangeboden voor euthanasie, maar ik zal nooit een dier euthanaseren waar ik niet achter sta. Ik gaf Diesel een nieuwe kans en nu rent hij blij rond ons nieuwe huis.
Verder hebben wij kippen en twee katten, en als ons huis ooit is afgebouwd hoop ik tijd te kunnen maken voor een paard.
Thuis zijn wij bezig met de opstart van een groenvoorzieningsbedrijf.

Agnes Driessen-Baltussen, dierenarts

Hoi! Ik ben Agnes Driessen-Baltussen, geboren in Tilburg (8 mei 1985). Vanaf mijn derde heb ik in Meterik gewoond en sinds een zestal jaren ben ik woonachtig in Horst.
Net als An heb ik in Gent diergeneeskunde gestuurd. In juli 2011 ben ik daar afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren en na een aantal waarnemingen door het hele land ben ik nu wat dichter bij huis aanbeland!
In 2013 ben ik getrouwd met mijn man Twan en we hebben samen drie kinderen, namelijk Daan (2015) en Lisa (2017) en Rens(2019). Onze twee katten Kenny en Mira maken het clubje compleet. Mira is tijdens mij studie in Gent aan komen lopen en is van een hele schuwe kleine kat veranderd naar een lieve (luie) schootkat. Kenny heb ik samen met mijn man van een boerderij geplukt toen hij nog een kleine kitten was.
Wanneer ik vrije tijd heb ga ik heel graag sporten. Daarnaast haak ik ook met veel plezier, met name knuffeltjes e.d. voor baby's. Ook piano spelen, fotograferen, bakken, lezen en kamperen vallen onder mijn hobby's en ik verveel me dan ook eigenlijk nooit.
Ik ben vanaf juni 2017 werkzaam in Meijel. 

Nandy Welling, paraveterinair

Ik ben Nandy Welling, geboren op 11 maart 1995. Mijn studie paraveterinair heb ik afgerond in juni 2016. In augustus ben ik begonnen met mijn stage die ik bij DAP Meijel heb gelopen tot 6 november. Hierna mocht ik in Meijel blijven werken als paraveterinaire. Al sinds ik jong was heb ik met dieren willen werken en voor ze willen zorgen, dus dit vak past echt bij mij. Ik voer het ook met veel liefde en plezier uit.
Sinds 2017 woon ik samen met mijn vriend in Eindhoven. Daarnaast werk ik ook nog in een dierenartspraktijk in Geldrop.
Naast school volg ik een keuzevak over hondengedrag waar ik na mijn opleiding graag in verder zou willen gaan. Misschien zelfs tot gedragsdeskundige. 

 

Sabrina van Maren, paraveterinair

Hoi! Ik ben Sabrina van Maren geboren 12 december 1977 te Amsterdam. 
3 1/2 jaar geleden ben ik vanuit Noord-Holland samen met mijn partner naar het zonnige zuiden verhuisd. In augustus 2017 is onze lieve zoon Wolf geboren. Waar we nu dan ook met zijn drieën echt met heel veel plezier wonen. 
Ik ben afgestudeerd paraveterinair sinds 1998. Dat is alweer een hele lange tijd maar ik doe het werk nog steeds met heel veel plezier en liefde. Ik zou mij ook geen leven zonder dieren voor kunnen stellen. Thuis mag ik dan ook graag genieten van onze 2 mooie paarden, de 3 lieve katten en de 7 grappige cavia's. 
Hoe kom ik aan 7 cavia's...ooit zelf begonnen met 2 en de rest eigenlijk opgevangen omdat ze een goede oude dag verdienen. Ze leven buiten samen in een groep in een mooi afgezet stuk met bosjes, hokjes en veel gras. Geweldig om ze zo vrij te zien huppelen als ze blij zijn.
Verder heb ik als hobby tuinieren, koken, (sport)massage en genieten van alles dat mijn lief is.  
In juni 2017 heb ik mijn diploma NGS Sportmasseur mogen behalen met in juni 2018 Blessurepreventie erbij met als droom naast paraveterinair zijn daar ook wat mee te gaan doen. 

Patricia Moors, dierenartsassistente

Hoi. Mijn naam is Patricia Moors.

Ik woon in Asten-Heusden met mijn man. Samen hebben wij 3 kinderen.

Al toen ik jong was wist ik dat ik met dieren wilde werken. Heb altijd pony en paard gereden. Vroeger thuis hadden we ook al veel dieren. Met onze honden gingen we toen naar de hondenclub.

Nu hebben we 2 ruwharige teckels, verschillende kippen en cavia's. 

Ik werk graag bij de dierenarts. Elke dag is anders leuk met zoveel verschillende dieren en eigenaren. Hoop dit nog lang te mogen doen.

Verder werk ik graan in de tuin en klus graag in 't huis. Ik ben een echt familie mens en heb graag mensen om me heen, ga graag met vrienden en bekenden wat doen, hou van koken en lekker eten, wandelen en gewoon lekker bezig zijn met van alles.


Emma Posthuma, paraveterinair

Hi! 

Ik ben Emma, geboren 22 september 2003 in Eindhoven en nu wonend in Helmond. 

Ik heb recent in 2023 mijn paraveterinair diploma behaald. Ik heb meerdere stages gelopen bij DAP Meijel tijdens mijn opleiding, en door de gezellige en leerzame periodes ben ik nu blijven plakken in Meijel.

Ik heb al heel mn leven dieren, van katten en honden tot hamsters, vissen en slangen. Ik kan me ook geen leven voorstellen zonder.

Verder ben ik heel veel bezig met lezen, makeup, bakken/koken en ik maak graag muziek.  

Tot snel!